00:00
1X
Mało kto o tym myśli, ale to, co jemy i pijemy może wpłynąć na to, jak występujemy. I nie chodzi tu tylko o to, że po kawie może mi się chcieć siku (czy na pewno?), a jedzenie spaghetti pobrudzi mi ciuchy (i wszyscy zobaczą tę plamę!).
Co jeść, żeby wyjście na scenę było łatwiejsze?
Co jeść w ogóle, żeby być zdrowszym?
Ten odcinek odpowiada na wiele pytań, a jednocześnie rozprawia się z kilkoma mitami.
***
Gości u nas: Kasia Wocław
Ekonomistka z wykształcenia, na co dzień pracuje jako Program Managerka w IT i powoli rozkręca swoją praktykę psychodietetyczną.
Kocha jeść i gotować, obecnie na topie jest u niej kuchnia koreańska. Zamiłowanie do psychodietetyki rozwinęła w pandemii, jako naturalne następstwo zamiłowania do psychologii, dietetyki i jedzenia.
Jej misją jest pomaganie w odzyskaniu radości i wolności w jedzeniu, poprawiając przez to Twoją jakość życia i relacje z Twoim ciałem, jedzeniem i bliskimi.
Koniecznie zajrzyj tutaj:
https://www.instagram.com/kasia.woclaw/
***
Prowadzący: Michał Kasprzyk
Michał Kasprzyk jest storytellerem, producentem podcastów i mówcą. Storytelling pochłonął go do reszty. Skupia się na opowiadaniu historii, które dają wartość odbiorcom oraz pomaga innym tworzyć takie historie. Specjalizuje się w dwóch obszarach – przemówieniach i podcastach. Produkował podcasty m.in. dla Credit Agricole, Empiku i Nokii. Jest trenerem wystąpień publicznych, który przemawiał na wydarzeniach takich jak I Love Marketing, InfoShare, InternetBeta, TEDxKatowice.
***
Coś fajnego!
Od Kasi:
Podcast „Huberman Lab”
Od Michała:
Program „Nailed It” na Netflixie
https://www.netflix.com/title/80179138
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=pb7CBZ952zs
***
Chcesz popracować nad swoimi umiejętnościami prezentacyjnymi? Sprawdź wersję Premium Lekkomównych: https://lekkomowni.pl/premium/
Strona podcastu Lekkomówni: https://lekkomowni.pl/
Znajdziesz na niej bloga, newsletter i informacje o naszych szkoleniach.
#lekkomowni #polskipodcast
Zajmujemy się całym procesem od koncepcji po publikację.
0 komentarzy